Català  Castellà
 
   
Com Funciona?
1  

Pots trocar per telèfon o enviar un correu electrònic(*), especificant que vols venir a veure el local (si vols, hi ha una Pre-Reserva per 24 h.) o que vols una reserva del dia elegit, "matí", "tarde" o "dia sencer", la qual cosa mantindrà durant 48 hores l'estatus de dia "RESERVAT", en el moment en que abonis els 50,00 € (matí o tarde) en metàl·lic, transferència bancària o ingrés, es passarà a l'estatus de dia "OCUPAT", en cas contrari el dia tornarà a quedar lliure.

 
(*) Els correus electrònics es contestaran el més
aviat possible a partir
de la seva arribada.

Atentament,

ComTuVulguisEs pot reservar y/o
demanar visita per
WhatsApp al
620.950.243
 
2  

El dia de la festa, una persona de ConTuVulguis, t'obrirà perquè puguis entrar. L'hora d'obertura general és: al matí a les 11:00 h i a la tarda a les 17:00 h. La persona que t'obre t'esperarà durant 15 minuts, en cas de qualsevol urgència, tens un telèfon de contacte al qual et pots dirigir: 620.950.243
 
3  

La persona de ComTuVulguis, t'explicarà el funcionament dels espais i a ell li hauràs d'abonar l'import restant del lloguer dels espais així com els possibles extres que hagis contractat (en entrar al local).
 
4  

Recorda que està prohibit tirar confeti i penjar qualsevol decoració fora dels llocs indicats per ComTuVulguis, s'ha de fer un bon ús de les màquines recreatives, mobiliari i joguines que hi ha en els espais. Queda prohibida l'entrada a animals de companyia, bicicletes, patinets, i pilotes de cuir.
 
5  

10 minuts abans de finalitzar la festa, una persona de ComTuVulguis anirà per a comprovar que tot sigui correcte. Els espais han de quedar totalment recollits, les taules i cadires utilitzades han de deixar-se al seu lloc, has de llençar les escombraries i has de passar l'escombra. És important que t'asseguris que no et deixes res i que la nevera queda buida.
 
6  

Les bosses d'escombraries que s'ocasionin durant la festa, en finalitzar-la, cal anar a tirar-les als contenidors corresponents situats a Passeig Fabra i Puig o C/ Escòcia (les dues fan cantonada amb C/ Pardo), no es poden llençar a les papereres o deixar-les a la via pública. Qualsevol multa de l'Ajuntament. ocasionada per aquesta circumstància es farà pagar al responsable de la festa corresponent.
 
RESPECTEU EL DESCANS DELS VEÏNS
EN ENTRAR I SORTIR DEL LOCAL.

© Reservats tots els drets - ComTuVulguis 2013-2018 by Vicente P. - C/ Pardo 57 - 08016 - Barcelona - Avís Legal